La Hotel Parc Moneasa, transformăm fiecare masă într-un spectacol culinar. În cadrul sesiunilor noastre de Live Cooking, te invităm să descoperi bucuria preparatelor gătite pe loc, cu ingrediente proaspete, rețete autentice și multă pasiune.

Chef Alin și echipa sa îți oferă o experiență interactivă, în care aromele se împletesc cu poveștile din spatele fiecărui fel de mâncare. Fie că e vorba de jambon în pâine, pulpă de gâscă cu chipsuri de mere, sau scăricică de vită și porc la smoker, fiecare preparat este o invitație la răsfăț culinar.

De asemenea, serile de “smokereală” sunt un alt punct de atracție, unde se servesc preparate precum pulpă de gâscă cu chipsuri de mere, scăricică de vită și porc cu ardei copt, toate gătite la smoker și acompaniate de vinuri locale.

Totul are loc într-un cadru natural spectaculos, la poalele Munților Codru-Moma, unde aerul curat și peisajele liniștitoare fac parte din rețeta perfectă pentru un weekend reușit.

Atmosfera este completată de muzică live, vinuri locale atent selecționate și o energie caldă, care aduce oamenii împreună în jurul focului și al gustului.

PACHETE LIVE COOKING

Weekend – live cooking – 850 lei 2 nopti, intrare vineri cu cina barbeque, sambata mic dejun bufet, pranz-divertisment culinar, cina mediteranieana cu fructe de mare si iesire duminica cu mic dejun

250 lei/meniu de pers./ eveniment

📞Contact și rezervări

Pentru informații suplimentare și rezervări, puteți contacta hotelul la:

Telefon0730 222 560  Emailrezervari@hotelparcmoneasa.ro

Administrator: S.C. Hospitality Moneasa SRL  

Farcuța Ovidiu Tel.: 0720000749

Director Hotel Parc Moneasa

Șodinca Rodica Tel.: 0745174877

Bucatarie

Chef Alin Tel.: 0741687378

Director Marketing Hotel Parc Moneasa

Alexandru Laza Tel.: 0746374762